marți, 10 februarie 2015

Pui de Bărăgan-Gustul proaspăt al câmpiei!



Euroavi Dragalina, jud. Calarasi este un abator de pasari infiintat in 2009 de catre un grup de producatori din campia Baraganului, care s-au unit pentru a abatoriza puii crescuti in fermele  proprii, modernizate integral si dotate cu utilaje performante de tip Big Dutchman, conform celor mai recente norme ale U.E. Atat in abator cat si in cele 55 de hale de crestere este asigurat un mediu controlat si biosecurizat, unde se respecta cu strictete standardele de calitate (ISO 22000:2005,  ISO 9001:2000 si International Food Standard (IFS 6)) si normele europene de bunastare animala, astfel incat,  produsele sa nu fie contaminate pe tot parcursul fluxului de productie si pentru a oferi consumatorilor carne de pui de calitate,  proaspata si gustoasa. 
     Productia societatii a crescut de la 15.000 tone in 2013 la 20.500 tone in 2014 si estimam o productie de 28.000 tone in 2015. O data cu marirea capacitatii de productie urmarim diversificarea productiei si imbunatatirea calitatii acesteia. Pentru aceasta, am achizitionat utilaje moderne de ambalat in punga termocontractibila, in atmosfera protectoare si in caserole cu greutate fixa.
Noi oferim o gama larga de produse: pui grill, piept de pui dezosat sau cu os, pulpe de pui intregi, superioare si inferioare, cu os sau dezosate, aripi de pui, ficat de pui, pipote si inimi de pui etc, in mod direct sau prin intermediul distribuitorilor nostrii: Kaufland, Lidl, Auchan, Cora. 

Cea mai buna calitate o gasiti numai la noi: EUROAVI  SRL.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage