joi, 23 aprilie 2015

All Biz Romania este cel mai nou membru al Asociatiei ICONIC CLUSTER

Începând de astăzi All Biz România a devenit membru al Asociatiei Iconic Cluster. Asociația a luat ființă în anul 2012 cu scopul de a reuni toate companiile media și a altor companii din zona Moldovei pentru a crea spațiul prielnic dezvoltării unui microclimat care să sprijine inovarea produselor și serviciilor online. All Biz România alături de membrii Asociației Iconic Cluster își propun să încurajeze dezvoltarea firmelor din zona Moldovei și în special pe cele ieșene, care activează în domeniul IT și new media prin creșterea vizibilității și a competitivității acestora la nivel internațional, prin atragerea investitorilor și a transferurilor de tehnologie.

Asociația a jucat un rol important în formarea unor legături de colaborare globală care poartă numele de "Business Roaming Agreement" sau "BRA". Această colaborare globală oferă un pilon de sprijin important în ceea ce privește accesul întreprinzătorilor locali în piețele străine, precum și în îndrumarea companiilor multinaționale care caută noi locații propice dezvoltării către orașul Iași.

De asemenea, membrii asociației au acces la business events, sali de conferință și alte facilități pe întreg mapamondul (Munchen, Londra, Hong Kong).


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage