luni, 24 august 2015

Mediul de afaceri iesean la intalnire cu Ambasadorul Republicii Kazahstan in Iasi



        Mediul de afaceri iesean a fost astazi invitat de catre Camera de Comert si Industrie Iasi sa participe la o intalnire cu ambasadorul Kazahstanului in Romania, pentru a purta o discutie libera cu acesta.
Allbiz Romania a dat curs invitatiei Camerei de Comert si Industrie Iasi, compania manifestandu-si sprijinul pentru imbunatatirea relatiilor comerciale intre Romania si Kazahstan, prin intermediul birourilor detinute in ambele tari!

 Avand in vedere marimea Kazahstanului(a noua tara ca suprafata din lume) si evolutia cu un ritm accelerat de dezvoltare a sectorului agricol din aceasta tara, sector care a crescut de patru ori intre 2004 si 2014, oportunitatile oferite dezvoltarii companiilor romanesti din acest sector sunt foarte multe. Din acest motiv tematica principala a intalnirii a fost reprezentata de prezentarea acestor oportunitati catre firmele din zona Nord-Est a Romaniei.
De asemenea in cadrul acestei intalniri au fost discutate si alte aspecte ale dezvoltarii mediului de afaceri romanesc, in cadrul acestei sesiuni participantii avand ocazia de a a-si descrie activitatea intr-un interval de 3 minute.
In final Ambasadorul Kazahstanului in Romania, domnul Daulet BATRASHEV, a declarat intentia republicii kazahe de a intensifica atat importurile cat si exporturile bilaterale avantajoase intre Romania si Kazahstan nu doar pe termen scurt, ci si pe termen lung.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage