vineri, 23 octombrie 2015

Cu All Biz puteti aduce afacerea dumneavoastra in celalalt colt de lume!

   Cea mai mare platforma business din Coreea, “Korea Grand Sourcing Fair”, lanseaza unul dintre cele mai importante evenimente de afaceri, destinate tuturor firmelor din intreaga lume. Evenimentul atrage dupa sine o multitudine de avantaje: pe langa diversitatea de oportunitati pe care le ofera, pune la dispozitia firmelor participante transportul si cazarea, GRATUIT.
  Daca afacerea dumneavoastra este in cautare de furnizori, parteneri si multe alte oportunitati, sunteti "candidatul" ideal, iar noi va recomandam sa profitati de aceasta ocazie. Evenimentul se va desfasura in doua orase importante, Gwangju si Seoul. 
            Participantii invitati vor avea exclusivitate in domeniul lor de interes: se va organiza o intalnire in cadrul careia mai multe companii cu profil specific vor fi prezente, iar dumneavoastra veti putea incheia parteneriate, colaborari cu acestea.

              Specificatii eveniment:
1. Data de plecare: 1 Decembrie (Joi) 2015
    Data retur: 4 Decembrie (Vineri) 2015
2. Loc desfasurare: Kimdaejung Convention Center, Gwangju City, provincia Cheollanam (opțional); COEX, Seoul.
3.  Participanti: 100 + companii din intreaga lume; 500 + companii coreene.
4.  Domenii de interes (furnizori sau potentiali clienti): Produse alimentare si bauturi, Sanatate, Cosmetice,  Imbracaminte / Textile si produse din piele, Accesorii de moda / Valize de Voiaj, Genti / Incaltaminte & Accesorii, Mobilier & Decoratiuni / Articole Office & Scoala, Articole pentru casa / Articole de bucatarie, Articole Sport & Divertisment / Jucarii etc.
5. Beneficii participanti din celelalte tari: bilet de avion, cazare, transport intern, pranz (o persoana/companie)
   
       All Biz este alaturi de dumneavoastra cu orice informatie de care aveti nevoie, la adresa: info.ro@all.biz.

              Va asteptam!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage