marți, 20 ianuarie 2015

 allbiz România vă invită la RemaDays


Aceasta este a doua oară când ne indreptăm atenția asupra RemaDays!
allbiz va participa a doua oară la cel mai mare eveniment din Europa Centrală, Rema Days, care va avea loc la Varșovia în anul 2015.
Ediția a XI-a a evenimentului, se anunță a fi una foarte mare, drept rezultat, Târgul de Promovare și Print din cadrul RemaDays va fi găzduit de Expocenter Expo XXI.
Dacă încă nu știi în care forma de promovare să investești anul acesta, RemaDays este locul perfect pentru a găsi răspunsul.
Târgul este divizat în patru sectoare :
GiftWorld;
PrintShow;
TechnologyPark;
Out&IndoorSystems.

Printre cei 570 de expozanți din întreaga lume, ne veți putea găsi și pe noi. Echipa allbiz are onoarea să vă invite să ne vizitați standul (Standul nr. 1A20, Pavilion 1) în perioada 4-6 Februarie 2015.

De ce să vizitezi shourile?

Poți afla informații cruciale despre industria promovării;
Te poate ajuta să stabilești relații de afaceri durabile;
Găsești toată industria de promovare și printing într-un singur loc;
Vei primi gratuit un catalog al expozanților și vei avea posibilitatea să câștigi o excursie în Insulele Canare pentru două persoane.

Organizatorul RemaDays vine în sprijinul vizitatorilor printr-un discount de 50% la biletele Inter City, transport cu autobuze MZA gratuit, precum și cu expedierea gratuită a coletelor prin intermediul Poștei Poloneze. Pentru mai multe detalii, vizitați www.remadays.com.

 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage