vineri, 16 ianuarie 2015

Născute din inovație
- noile perne Green Future generația 2015


Ne vine la îndemână să ne gândim la pleonasm atunci când auzim „pernă bună”. Nu ne putem imagina perna decât ca pe ceva bun, pe care capul se așează pentru un somn dulce. Însă lucrurile nu sunt așa de simple. Perna trebuie să întrunească o serie de calități pe care le vom afla imediat.

Somnul influențează reușita unei zile; energia, tonusul, capacitatea de concentrare, toate vor fi la un nivel înalt, dacă somnul din noaptea care a trecut a fost de calitate. Pentru a ne bucura de un somn odihnitor trebuie să alegem perna pe specificul nostru. Există o gamă largă de materiale care sunt folosite la umplerea pernelor, tocmai în ideea acoperirii tuturor variantelor privitoare la poziția de somn, la problemele de sănătate sau la preferințele personale.

Pernele pot fi:

  • Sintetice (cu fibre sintetice) – capacitate crescută de izolare a aerului, microfibră sau nanofibră – imită puful de gâscă).
  • Naturale (cu puf și pană de gâscă, bambus, lână) – perne voluminoase și rezistente în timp, cu lână – confort termic ridicat și fără umiditate, sau cu bambus – sănătate și prospețime).
  • Ergonomice - cele cu latex pentru o susținere perfectă a capului și a gâtului sau cu spumă Memory, care asigură confortul maxim și înlătură durerile cervicale.


Vorbim de confort

Doua perne care fac cinste cu adevărat standardului de confort aferent acestui an sunt noua pernă Wool și noua pernă Nature, ce aparțin generației de confort 2015 de la Green Future.

Noua pernă Wool este umplută cu 100% lână Merinos virgină și biluțe din fibră siliconică și învelită în țesătură de bambus 100%. Lâna Merinos continuă să fie cea mai fină și moale lână de oaie din lume; în noul model de pernă Wool ea nu se aglomerează, având elasticitate constantă pe toată suprafața, ajutată de biluțele siliconice. Lâna protejează prin lanolina conținută, substanța care ajută la îndepărtarea durerilor de reumatism.
Dacă vrei să afli mai multe despre modelul 2015 al pernei Wool, accesează link-ul: http://www.green-future.ro/perna-wool-lana-merinos-model-2015.html.


Noua pernă Nature beneficiază de aceeași viziune de fabricare, însă bineînteles că umplutura este fibră de bambus 100% care, ajutată de biluțele siliconice, rămâne uniformă și distribuită ideal în pernă. Bambus? O alegere perfectă pentru sănătate, dar și o soluție ideală pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce suferă de alergii sau de astm. Ventilația excepțională a fibrelor de bambus este ideală pentru cei care transpiră mult în timpul somnului.
din
Dacă vrei să afli mai multe despre modelul 2015 al pernei Nature, accesează link-ul: http://www.green-future.ro/perna-nature-bambus-model-2015.html.

Într-adevăr, alegerea pernelor reprezintă o provocare, deoarece implică o atenție sporită care se îndreaptă către două laturi: din ce este fabricată (materiale și umplutură) și cum este fabricată (țesătură, uniformitatea umpluturii etc.). Aceste două perne descrise mai sus trec ușor peste teste. 

Pentru toată gama de produse ne puteți vizita la adresa http://alcam.all.biz .

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage