marți, 13 ianuarie 2015

Tehnologie și inovație- salteaua cu spumă Memory vs. salteaua cu arcuri tip Pocket

Deoarece somnul este de multe ori desconsiderat, alegerile referitoare la produsele de bedding se iau superficial, de multe ori pe grabă. Când vorbim despre alegerea saltelei, trebuie să ținem cont de dimensiunea ei, de greutatea pe care o avem și de condiția noastră medicală se repeta ideea de a cauta saltea. Eu cred ca daca scoatem asta de tot, se intelege. Căutăm, așadar, o saltea cu arcuri sau o saltea cu spumă; căutăm tehnologia, inovația; până la urmă, căutăm calitatea.

În general despre salteaua cu arcuri

Salteaua cu arcuri există de foarte mult timp, însă acum procesele tehnologice și materialele diferă, arcurile fiind împachetate individual pentru un maxim de eficacitate, iar celelalte materiale din structura saltelei sunt de o calitate mult superioară. Unul dintre avantaje este prețul ei accesibil.

Să ținem cont că salteaua cu arcuri nu este recomandată persoanelor cu probleme medicale; acestora le sunt necesare saltele speciale. Probabil această asociere cu saltelele clasice cu arcuri, cele de demult, este interpretată din start ca un dezavantaj, însă interesantă este grija cu care este confecționată, materialele nemaifiind nici pe departe acelea din secolul trecut.


În general despre salteaua cu spumă

Salteaua cu spumă există în variante cu spumă poliuretanică și cu spumă Memory, sau un mix între acestea. Spuma poliuretanică este un material asemănător cu un burete dur, căptușit în diferite fibre și textile, de aici caracterul ergonomic. Este o bună alegere a celor predispuși la alergii datorită circulației foarte bune a aerului la interior.

Salteaua cu spumă Memory este soluția ideală pentru cei cu probleme ale spatelui, ale gâtului, ale coloanei vertebrale. Menține corpul într-o poziție corectă „memorând” forma acestuia prin termosensibilitate și oferind o susținere adecvată corpului. Dezvoltată inițial de NASA, spuma Memory a reprezentat soluția pentru toate forțele ce acționau asupra organismului astronauților.

Exemplificăm cele două tipuri de saltea

Pentru cele două exemple alegem producătorul Green Future și extragem din paleta de produse de bedding salteaua Solo Anatomic, care pentru arcurile, husa și raportul bun calitate-preț a devenit cea mai bine vândută saltea din Europa și Orientul Îndepărtat. Inteligent fabricată este și salteaua Solo Memory, care mulțumită tehnologiei inovative folosite asigură somnul sănatos, odihnitor, aproape vindecător - de calitate superioară. Diferențele mari sunt de structură, performanțele fiind bune la amândouă, greu de comparat.

Salteaua Solo Anatomic este o saltea premium roluită cu arcuri tip Pocket (cu împachetare individuală). Această structură este concepută pentru o ameliorare superioară a punctelor de presiune folosind tehnologia activă de susținere a corpului în poziția în care coloana vertebrală să nu fie solicitată. Cum anume arcurile sunt împachetate individual aflăm accesând http://www.green-future.ro/saltea-solo-anatomic.html .


Matlaseul saltelei Solo Memory este special conceput pentru a spori efectul spumei Memory. Datorită caracteristicilor termosenzitive, spuma preia forma corpului prin reacția la temperatura corpului. Are doua niveluri de fermitate, fiind un mix între salteaua cu spumă poliuretanică, pe o parte a acesteia, și salteaua cu spumă Memory pe cealaltă parte. Cum anume spuma acestei saltele are memorie putem afla dacă accesăm http://www.green-future.ro/saltea-solo-memory.html .


 Pentru lista completa de articole ale companiei Alcam International puteti accesa http://alcam.all.biz .

 

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage