marți, 12 iulie 2016

Pe 14 iulie fermierii si specialistii in agricultura isi dau intalnire la Arena Culturilor Vegetale, Ferma Agricola Tg. Frumos, DE 58


Pe 14 iulie 2016, incepand cu ora 09.00, in ferma Agricola Tg.Frumos - Iasi, amplasata la drumul European E58, se va desfasura cel mai important eveniment din aceasta perioada: Intalnirea anuala a fermierilor din Regiunea de Nord Est si Arena Culturilor Vegetale.
La întalnire participa domnul ACHIM IRIMESCU, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Tema din acest an a dezbaterilor, "PERSPECTIVELE AGRICULTURII ROMÂNEŞTI, 2017-2018" va aborda subiecte legate de: strategia MADR pentru perioada 2017-2018; măsuri şi scheme de plată din PAC ce urmează a se aplica, fondul mutual - ce este, cine îl va administra, cine îl susţine financiar, legea vânzării terenurilor şi securitatea alimentară, cercetarea agricolă - prezent şi viitor.
„Şi în acest an ne-am propus să aducem împreună peste 1.000 de fermieri şi specialişti în agricultură şi domenii conexe pentru a le prezenta noutăţile din acest sector economic. Totodată, prin oficialităţile invitate să conferenţieze, pe care ABplus Events le pune faţă în faţă cu fermierii, evenimentul din acest an va fi un bun prilej pentru antreprenori şi agricultori de a discuta direct cu autorităţilor locale şi centrale despre tendinţele şi problemele din acest sector pe anul în curs şi nu numai”, a precizat Eusebia Mindirigiu, Managing Partner ABplus Events. 
Va asteptam la eveniment!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage